De voordelen

Field from Space levert relevante informatie, vrijblijvend en zonder gedoe. Géén software met overbodige toeters en bellen, extra uren achter een computerscherm en verstrikt raken in een web van abonnementen.

Beelden zijn direct aan te vragen door “punaises” te plaatsen op de interactieve kaart (bekijk ook de demo). De beelden worden bij levering automatisch “uitgeknipt” langs de grenzen uit de BRP (Basisregistratie Gewaspercelen).

Doordat Field from Space gegevens op veldniveau verwerkt hebben de beelden een maximaal contrast. Verschillen binnen het gewas komen beter naar voren dan op grotere overzichtskaarten, waarop nuances verloren gaan door het voorkomen van veel grotere (denk aan bomen) en veel kleinere waardes (water, braakliggende percelen) van de NDVI of WDVI dan die van het gewas – enigszins vergelijkbaar met een foto die gemaakt is bij tegenlicht.

Voor telers met grote aantallen percelen en voor groepen telers hebben we speciale B2B oplossingen en is het mogelijk veldgegevens direct digitaal aan te leveren als b.v. ESRI-shapefile (neem contact op voor de mogelijkheden).